Bøger

 
 
Sådan bliver du rig_omslag_Forside.jpg

SÅDAN BLIVER DU RIG

- Alt det du skal vide om det med penge

Karsten Engmann Jensen har brugt sin lange erfaring med penge til at skrive en bog, som unge forstår og gider at læse i.

I bogen for teenagere forklarer Karsten Engmann Jensen helt enkelt om alle de kedelige og besværlige begreber i en tone, som ikke lyder som en bankmands eller en sur fars. Alt fra ansættelseskontrakter til selvangivelse gennemgås, og der er huskelister og tips og tricks til alle situationer, der har med penge at gøre.
En let og overskuelig bog om alt det med penge, som du hurtigt og let kan slå op i, hvis du f.eks. har fået dit første job eller lige er flyttet hjemmefra. Og en oplagt gavebog for forældre, som måske ikke lige har fået taget den svære snak om det der med SMS-lån.

 
Overskud.jpg

OVERSKUD!

- Til familie, fritid og forbrug

Karsten Engmann Jensen tror meget mere på at det er din personlighed, og ikke regnearket, der skal sikre, at du får et liv med plads til både familie, fritid og forbrug. Derfor bruger Karsten Engmann Jensen sine egne personlige erfaringer, når han beskriver, hvordan du selv skal tage stilling til dine økonomiske behov og udfordringer. I det afsluttende kapitel kan du læse, hvordan en stor ulykke fra den ene dag til den anden kan ændre en karriere og et liv.

 Her kan du læse om økonomiske beslutninger i alle livets faser.

Du lærer hvordan du selv – eller dine børn – bedst kommer i stand, når de flytter hjemmefra.

Der er også informationer om hvordan man økonomisk stifter familie…og hvad det koster at leve som single.

Og så er der gode informationer omkring opsparing, investering, huskøb og planlægning af pension.

Bogen som alle familier burde have stående i husalteret.

 
Boost-din-opsparing-lowres.jpg
 

BOOST DIN OPSPARRING MED AKTIER 

- Den sikre vej til succes på aktiemarkedet

Karsten Engmann Jensen er anerkendt for sin skarpe analyse og sine meget let forståelige råd. Det kommer klart til udtryk i denne bog om, hvordan du får mest ud af din opsparing og hvordan du kommer i gang med at handle med aktier.

Med en simpel ”Klodshansmetode” viser Karsten Engmann Jensen, hvordan det er nemt for alle at komme i gang med at handle aktier…hvis de bare lader være med at lytte for meget til de mange råd fra banker, bloggere og sensationsdrevne medier.

 
Et liv med overskud.jpeg

ET LIV MED OVERSKUD

- Sådan får du økonomi og fritid til at spille sammen  

Karsten Engmann Jensen formår i denne bog at folde de mest tunge økonomiske problemstillinger ud, så alle kan forstå det.

Det gør han ved at bruge de to personer Ihærdige Ivan og Fornuftige Finn, der har en vidt forskellig tilgang til at spare op eller købe på kredit, tage uddannelse,  finde job, købe forsikring og passe på sin familie.

Som læser kan man identificere sig med den ene eller den anden personlighedstype…. og se, hvordan begge personer kan gøre ting der både er rigtige og problematiske ud fra deres liv og andres holdning dertil.

Bogen fik seks stjerner, da den udkom på Gyldendal i 2011.

 
En_sikker_investering_forside_renskaaret_ISOcoat_v2.jpg

EN SIKKER INVESTERING

- Vejen til aktiehandel med sikre afkast

Bogen der går stik imod lykkeriddernes påstande om, at man bliver rig ved at gå efter de bedste aktier.

Det bliver man ikke skriver Karsten Engmann Jensen i sin første bog, som blev skrevet i året frem til finanskrisen, hvor alle troede på, at aktier ville stige ind i himlen.

Selvom bogen udkom før en finanskrise ingen kunne forudse i de dimensioner, så holder hvert et ord i denne bog.

Karsten Engmann Jensen beskriver, hvordan aktieeksperternes  aktie-kæledægge – Danske Bank-aktien – var følsom over for selv de mindste ændringer i samfundet. Beregninger, som viste sig at holde stik trods den helt uforudsigelige finanskrise. Karsten Engmann Jensen beskriver også, at man kunne gå galt i byen ved at udnævne taber-aktier.

Bogen er detaljeret, men kan stadig i dag læses af såvel nybegyndere som drevne folk på aktiemarkedet.