Om Pengeministeriet

Karsten Engmann Jensen er indehaver og stifter af Pengeministeriet

Karsten Engmann Jensen er cand. polit., forfatter til fem bøger om opsparing, investering og privatøkonomi - og din personlige økonomiske rådgiver.

Når du modtager rådgivning i Pengeministeriet, er det Karsten Engmann Jensen, der viser dig, hvordan du bedst får en sund økonomi med overskud.

Du får flere penge til forbrug, økonomisk overskud, en plan for din økonomi og tryghed omkring din økonomi.

 
 
 
IMG_9190.jpg
 

Karsten Engmann Jensen

INDEHAVER OG STIFTER AF PENGEMINISTERIET

Uddannet økonom fra Købehavns Universitet og Danmarks Nationalbank.

Han er kendt som DR’s økonomiske ekspert, hvor han blandt andet har vurderet familiers økonomi i TV-programmet DR Penge og forbrugerprogrammet Forbrugertesten. Han har også rådgivet om økonomi for TV2 og for dagbladet Børsen.

I dag er Karsten Engmann Jensen specialist i personlig rådgivning af familier, der ønsker mere overskud i deres hverdag. Karsten Engmann Jensens metode er blandt andet udviklet gennem de fem bøger han har skrevet om opsparing, investering og privatøkonomi såvel til voksne som til unge i teenageårene.

Karsten Engmann Jensen rådgiver dig om huskøb, boliglån, familieforøgelse, jobskift, ægtepagt, skilsmisse, arv, singleøkonomi, pension, opsparing og investering i aktier.

 
 
 

Medarbejdere

 
 
IMG_8502 3.jpg
 

Malene Aurig

PERSONLIG ASSISTENT FOR KARSTEN ENGMANN JENSEN

Malene Aurig er personlig assistent for Karsten Engmann Jensen. Malene er desuden med til at du får den bedste oplevelse, når du søger personlig økonomisk rådgivning i Pengeministeriet. Malene er ansvarlig for fakturering og økonomi.

Malene har tidligere arbejdet for Navigent A/S, Statens Center for Kompetenceudvikling (SCKK) og været selvstændig med firmaet RUMMET Aps, et konferencested i Kbh.

 
 
 
 
IMG_3247 mindre.jpg
 

Dorte Larsson

RÅDGIVER OG COACH I PENGEMINISTERIET

Dorte Larsson er både økonomisk rådgiver og coach. Det er hende, der hjælper dig hvis din tilværelse påvirkes negativt af problemer med dine pengesager. Dorte er nemlig ekspert i at se mennesker positivt ud fra den situation de
befinder sig i.

Dorte er uddannet økonom, Cand.merc.SoL, fra Handelshøjskolen i Århus. Hendes speciale er, at rådgive mennesker ud fra hvad de motiveres mest ved. Metoden har givet hende mange års erfaring med udvikling af mennesker både i virksomheder, i organisationer og privat.

Dorte har bl.a fået sin erfaring som medejer af konsulentfirmaet Navigent A/S samt ansættelser i Socialministeriet og Finansministeriet.

 
 
 
Billede Janne Højbjerg-3.jpg
 
 

Janne Højbjerg

ØKONOMISK RÅDGIVER MED ANSVAR FOR ADMINISTRATIV LEDELSE

Janne rådgiver således at Pengeministeriets anbefalinger føres mest effektivt ud i livet. Det er også Janne, der hjælper, sådan at Pengeministeriet får den rette dokumenter, sådan at vores privatøkonomiske analyser dække alle vigtige aspekter af folks samlede privatøkonomi. Janne er desuden ansvarlig for den daglige drift. 

Janne har 20 års erfaring med rådgivning i banksektoren. Hun har desuden uddannelse inden for personlig udvikling på højeste niveau.

 
 
 
 
 
IMG_1052.jpg
 

Erik Høegh

RÅDGIVER I PERSONSKAT, VIRKSOMHEDSSKAT, GENERATIONSSKIFTE OG ARV

Tidligere partner i internationale revisionsfirmaer og mange års erfaring som ekspert i SKAT. 

Forfatter til bogen Skattevejledning, som bruges til undervisning på de højeste læreanstalter og ikke mindst i danske revisionsfirmaer. 

Kontakt Pengeministeriet og få en konkret vurdering af din sag, hvis du har en udfordring med din skat.

 
 
 
 
image1.jpg
 

Fabio Saleh

STUD. POLIT. PÅ KØBENHAVNS UNIVERSITET

Arbejder med finansielle modeller til brug for investeringsoptimering for såvel formuende som for mennesker der gerne vil planlægge pensionen i god tid. Bistår desuden udviklingen af Pengeministeriets design og eksterne kommunikation.

 
 
 
kerem.jpg
 

Kerem Yapici

STUD. POLIT. PÅ KØBENHAVNS UNIVERSITET

Rådgiver vores virksomheder omkring regnskaber og økonomistyring. Deltager i arbejdet på at udvikle formueprognoser som hjælper folk med at få overblik over deres økonomi frem til og med pensionsalderen. Bistår udviklingen af Pengeministeriets design og eksterne kommunikation.

Kerem har flere gange taget medaljer ved EM i karate.

 
 
 
IMG_9603.jpg
 

Morten Nordahl

UVILDIG RÅDGIVER I PENGEMINISTERIET

Morten Nordahl står for de konkrete økonomiske beregninger, som bruges til den personlige rådgivning overfor dig.

Morten Nordahl er HD i Finansiel Rådgivning og har arbejdet i bankverdenen de sidste 10 år.

 
 
 

Velkommen i Pengeministeriet