Økonomisk rådgivning

For Forbrugsforeningens medlemmer

Når du modtager personlig økonomisk rådgivning i Pengeministeriet, opsparer du som medlem af Forbrugsforeningen, en bonus på 14 % ved køb af nedenstående tre pakker.

Den samme bonus opsparer du, når du køber Karsten Engmann Jensens letlæselige bøger om personlig økonomi, hvad enten det er til gaver eller til dig selv.

Ønsker du eller din familie at benytte vores tilbud om en af nedenstående pakker, eller købe bøger, brug da knapperne nedenfor og angiv navn, adresse og  telefonnummer i den mail fbf@pengeministeriet.dk der åbner sig. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Personlig økonomisk rådgivning. 

360 graders økonomitjek.

Overskud til øget forbrug og opsparing.

 

ØKONOMISK RÅDGIVNING:

BASIS PAKKE 

PLUS PAKKE

COMFORT PAKKE

Det får du:

  • Konkret, uvildig og uforpligtende vurdering af, hvorvidt en økonomisk rådgivning giver dig flere penge til forbrug og opsparing.

  • Fuldt overblik over dine udgifter og indtægter.

  • Vurdering af din bank, opsparing, gæld , pension, boligøkonomi etc.

  • Klare anbefalinger til, hvordan du kan få flere penge til forbrug og opsparing i fremtiden.

Det gør vi:

  • Vi samler alle informationer om din økonomi.

  • Vi gennemgår din økonomi samlet, så vi ikke alene kan se, hvor du betaler for meget eller får for lidt. Vi vurderer nemlig samtidig, om din økonomi kan sættes bedre sammen, så der bliver flere penge til forbrug og fritid.

  • Vi giver dig præcise anbefalinger til, hvordan du får mere ud af dine penge.

  • Vi hjælper dig med at føre dine drømme ud i livet.


Ydelser:

BASIS PAKKE - 8.000 Kr

Det får du i BASIS - Klik her

Basis er for dig, der går op i din økonomi, men alligevel ønsker en vurdering af, hvordan din økonomi kan sættes mere optimalt sammen.

Du får en vurdering af din økonomiske status i form af en fyldestgørende rapport, der rummer præcise anbefalinger til, hvordan du kan få flere penge.

Når du har modtaget og gennemlæst rapporten, har du mulighed for at ringe til en rådgiver, hvis der er noget du ønsker at få uddybet.

Ring til os +45 31539314


PLUS PAKKE - 12.000 Kr

Det får du i PLUS - Klik her

Plus er til dig, der gerne vil have uddybet den fyldestgørende, skriftlige rapport med personlige samtaler med Karsten Engmann Jensen.

På det første møde får du grundigt forklaret, hvordan din økonomi hænger sammen, men også hvad vi kan gøre for, at du får flere penge til forbrug og opsparing. Efter ca. en måned afholdes et ekstra møde, hvor der følges op på anbefalingerne - og hvor eventuelle spørgsmål også kan afklares.

Du får desuden mulighed for at kontakte en rådgiver, hvis du senere har spørgsmål, som du gerne vil have uddybet.

Ring til os +45 31539314


COMFORT PAKKE - 14.500  Kr

Det får du i COMFORT - Klik her

Comfort er til dig, der gerne vil slippe for alt besværet med at holde styr på dine informationer og holde kontakt med banken, pensionsselskabet og andet.

Du får naturligvis først den fyldestgørende, skriftlige rapport samt en personlig samtale med Karsten Engmann Jensen.

På det første møde får du grundigt forklaret, hvordan din økonomi hænger sammen, men også hvad vi kan gøre for, at du får flere penge til forbrug og opsparing. Efter ca. en måned afholdes et ekstra møde, hvor der følges op på anbefalingerne - og hvor eventuelle spørgsmål også kan afklares.

Efterfølgende hjælper vi dig hele vejen, vi “holder dig i hånden” så at sige, til vores anbefalinger er gennemført.

Ring til os +45 31539314


Andre ydelser:

Ønsker du andre ydelser om feks Økonomisk coaching, Køb og salg af hus, Pensionsrådgivning eller Gældsrådgivning, så læs mere på PENGEMINISTERIETS HJEMMESIDE


Bøger

SÅDAN BLIVER DU RIG

- Alt det du skal vide om det med penge. Pris 199.95 kr. Fragt 40 kr

Karsten Engmann Jensen har brugt sin lange erfaring med penge til at skrive en bog, som unge forstår og gider at læse i.

I bogen for teenagere forklarer Karsten Engmann Jensen helt enkelt om alle de kedelige og besværlige begreber i en tone, som ikke lyder som en bankmands eller en sur fars. Alt fra ansættelseskontrakter til selvangivelse gennemgås, og der er huskelister og tips og tricks til alle situationer, der har med penge at gøre.
En let og overskuelig bog om alt det med penge, som du hurtigt og let kan slå op i, hvis du f.eks. har fået dit første job eller lige er flyttet hjemmefra. Og en oplagt gavebog for forældre, som måske ikke lige har fået taget den svære snak om det der med SMS-lån.


OVERSKUD!

- Til familie, fritid og forbrug. Pris 299.95 kr. Fragt 40 kr. 

Karsten Engmann Jensen tror meget mere på at det er din personlighed, og ikke regnearket, der skal sikre, at du får et liv med plads til både familie, fritid og forbrug. Derfor bruger Karsten Engmann Jensen sine egne personlige erfaringer, når han beskriver, hvordan du selv skal tage stilling til dine økonomiske behov og udfordringer. I det afsluttende kapitel kan du læse, hvordan en stor ulykke fra den ene dag til den anden kan ændre en karriere og et liv.

 Her kan du læse om økonomiske beslutninger i alle livets faser. Du lærer hvordan du selv – eller dine børn – bedst kommer i stand, når de flytter hjemmefra.

Der er også informationer om hvordan man økonomisk stifter familie…og hvad det koster at leve som single. Og så er der gode informationer omkring opsparing, investering, huskøb og planlægning af pension.

Bogen som alle familier burde have stående i husalteret.


BOOST DIN OPSPARRING MED AKTIER 

- Den sikre vej til succes på aktiemarkedet. Pris 269.95 kr. Fragt 40 kr. 

Karsten Engmann Jensen er anerkendt for sin skarpe analyse og sine meget let forståelige råd. Det kommer klart til udtryk i denne bog om, hvordan du får mest ud af din opsparing og hvordan du kommer i gang med at handle med aktier.

Med en simpel ”Klodshansmetode” viser Karsten Engmann Jensen, hvordan det er nemt for alle at komme i gang med at handle aktier…hvis de bare lader være med at lytte for meget til de mange råd fra banker, bloggere og sensationsdrevne medier.


ET LIV MED OVERSKUD

- Sådan får du økonomi og fritid til at spille sammen. Pris 199.95 kr. Fragt 40 kr.   

Karsten Engmann Jensen formår i denne bog at folde de mest tunge økonomiske problemstillinger ud, så alle kan forstå det.

Det gør han ved at bruge de to personer Ihærdige Ivan og Fornuftige Finn, der har en vidt forskellig tilgang til at spare op eller købe på kredit, tage uddannelse,  finde job, købe forsikring og passe på sin familie.

Som læser kan man identificere sig med den ene eller den anden personlighedstype…. og se, hvordan begge personer kan gøre ting der både er rigtige og problematiske ud fra deres liv og andres holdning dertil.

Bogen fik seks stjerner, da den udkom på Gyldendal i 2011.Anne og Ole har nu 25 pct. mere til forbrug

Klik på billedet for at læse om Ole og Anne.

"Vi har i dag næsten halvanden gang mere til forbrug, fordi Karsten Engmann Jensen, på en sober måde har skaffet os en forbedring, som vores egen bank ikke kunne klare."


Økonomisk Brevkasse

Sådan får du mere ud af dine penge.
Karsten Engmann Jensen besvarer spørgsmål om, hvordan Forbrugsforeningens medlemmer kan få flere penge til sig selv.