IMG_9726.jpg
 
IMG_9741.jpg

Foredrag

Som led i Pengeministeriets økonomiske rådgivning tilbyder vi foredrag, der viser vejen til en god økonomi og et liv med overskud, men også om hvordan din hjerne kan drille dig når du skal tage økonomiske beslutninger.

Karsten Engmann Jensen har skrevet fem bøger om opsparing, investering og privatøkonomi. Som DR’s tidligere økonomiske ekspert, deler han gerne sin store viden i en række foredrag.

Nedenfor kan du læse om Pengeministeriets foredrag. Du kan downloade beskrivelser af dem, så du kan dele eller invitere andre til at beslutte, om det er noget for jer.


IMG-6602.JPG

Anne´s Aktier - 

Fra storforbruger til aktieinvestor.

Foredrag af Karsten Engmann Jensen

Historien om Anne´s aktier er både sjov og lærerig på flere områder. Derfor har Karsten Engmann Jensen gjort det til sit eget lille økonomiske feltlaboratorie, hvor han sætter sin egen store erfaring med penge over for Anne´s til tider utraditionelle tilgang til sine egne penge.


Så enkelt får du en bedre opsparing

Det er nemt at få mere ud af din opsparing. Faktisk får du mere ud af din opsparing, jo mindre du foretager dig. 

Budskabet lyder ulogisk, men det kommer fra en af landets dygtigste folk inden for rådgivning om opsparing, investering og privatøkonomi.

I dette indlæg, viser Karsten Engmann Jensen, hvor meget du kan tjene ved at investere klogt i stedet for at lade andre bestemme hvad du skal gøre. 


Bliv rig af dit boligkøb

Hvordan kan det være, at du bliver 20 pct. rigere, bare fordi dit hus er steget 5 pct. i pris?

Det og mange andre økonomiske problemstillinger svarer Karsten Engmann Jensen på i dette interessante foredrag om, hvordan du får det bedste ud af dit boligkøb eller salg.


Bliv ven med din underbevidsthed og få mere ud af dine penge

I dette humoristiske foredrag forklarer han, om sine egne flove handlinger, og om hvordan vi gang på gang tror at vi gør noget rigtigt, hvor vi i virkeligheden handler til ulempe for os selv. Det gør han så alle kan grine med uden at føle sig til grin. Karsten Engmann Jensen bruger nemlig grundlæggende universitetsforskning til at forklare, hvad der sker i vores hjerne, og hvorfor vi nødigt vil indrømme at vi begår fejl. 

 
 
 
 
 
 

Få økonomisk frihed som single

Et foredrag om, hvordan du som single kan få meget mere ud af dine penge

I dette foredrag med Karsten Engmann Jensen kan du få både underholdning, redskaber og sikkerhed i, hvordan du kan få lidt mere ud af dine penge – i et foredrag serveret med god plads til et træk på smilebåndet.


Økonomisk frihed som par

Et foredrag om, hvordan du får et bedre ægteskab og en bedre privatøkonomi.

Foredraget beskriver, hvordan familieharmonien er påvirket af valget mellem fælles økonomi eller hver sin økonomi. På en humoristisk måde karikeres hvordan manden bruger penge på den ene måde, mens kvinden bruger penge på den anden, og ikke mindst hvordan de på hver deres måde forsøger at lægge et slør over forskellene over for deres partner.